Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Kant om petanquebane fjernes

Mandag morgen den 4. april kl. 07.00 blev store og små skovle sat i jorden. Byggeriet af det nye 70 m2 materialehus var startet. Huset kommer til at ligge i det nordøstlige hjørne på grunden for Abrahamsens Gård. De store skovle kom Peter på Job med i form af en minigraver og en ”ged”. De små skovle, almindelig Lysbro, kom vi andre med: Ole, Erik, Niels, KK og fra morgenstunden havde vi også fået hjælp af formanden for JfS Karsten Kjær.

Der hvor huset skal ligge, lå der da vi startede tre petanquebaner. Da vi nåede til aften var de væk. Noget af jorden blev flyttet nogle meter for at danne grund for en udvidelse af petanquebanerne ind mod Åben Madpakkerum og resten af jorden blev læsset på vogn for derefter at blive kørt væk. Erik havde til formålet medbragt sin store blå Ford traktor med tipvogn.  Da dagen var omme var hullet til det nye hus klar.

Tirsdag morgen blev der gravet render til fundamentet. En cementkanon var bestilt til at komme med cement kl 12.30, så det var om at blive færdig. Inden aften var renderne fyldt og den første række af lecablokke var sat og vatteret af oven på betonen klar til at lægge bjælker på.

Inden arbejdet sluttede onsdag kl. 17.00, var gulvet inde i det nye hus rettet af og der var lagt isolering og jern, så alt er klar til, at der fredag igen kommer en cementkanon så gulvet kan blive lagt.

Afløb for regnvand og el ledning er i øvrigt også blevet lagt ned og kant til den nye petanquebane sat, så der allerede på onsdag igen kan spilles petanque på nye baner, hvis ellers lige petanquefolkene smider lidt stenmel ud.

En fornøjelse at være en del af et arbejdshold der kan og vil. Der er blevet arbejdet hårdt, målrettet, præcist og hurtigt, men vi har også haft tid til vores formiddagskaffe med rundstykke, vores frokost med en enkelt øl og eftermiddagskaffe med kanelstang.

Render fyldes
Isolering og ankre på plads

Se flere billeder her.

kk

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond