Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Søndag formiddag skulle det danske mesterskab på den ultralange distance afgøres i Frederikshåb Plantage og Randbøl Hede. Og det skete med de flotteste rammer. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel og termometret nærmede sig de 20 grader.

Frederikshåb er vel noget af det nærmeste vi fra Gorm kommer i forhold til hjemmebane. Mange medlemmer har gennem årene løbet mange træninger og løb i skoven. Men vil man deltage i DM, så må man ikke færdes i skoven et år før mesterskabet skal afgøres. Et af spørgsmålene er ofte: “er der vand i søen”. Her hentyder man til Syv-års-søerne, som veksler mellem at være meget våd (en sø) og helt tør, som den nærmest var i dag.

Peter Føns på vej i mål

Fra OK Gorm var 9 medlemmer til start i DM konkurrencen og 4 på de åbne baner. Som for 14 dage siden, viste formanden på fineste vis flaget frem. Pernille Buch gennemførte de 10,4 km, i det til tider krævende terræn, i en tid på 1 time og 27 minutter. Dette rakte til en sikker guldmedalje 9 minutter foran nummer 2. Dette var formandens 2. guldmedalje indenfor 14 dage.

I H70 klassen var der flotte præstationer af henholdsvis Hans Christian Strib og Poul Erik Buch. De blev nr. 4 og 5 i klassen.

En fantastisk flot dag, hvor alle Gorm løbere fik en god, lang og for nogen noget krævende tur rundt i Frederikshåb Plantage. Stig Knudsen gennemførte H45 banen, som var 17 km. i fin stil og mener nu, at være helt klar til Wild West i slutningen af måneden, hvor han skal deltage sammen med sin datter Nanna Knudsen. Vi glæder os til en reportage derfra.

Pernille modtager guldmedeljen

Tak for det flotte stævne til Kolding orienteringsløb.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond