Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

På nær Hans Christian Strib var alle Gorms DM Nat-deltagere samlet i samme bil, inklusive formanden Pernille Buch. Lidt frisk på motorvejen mod Odense og Holstenshuus sagde hun:-” Nå Gorm får vel 4 medaljer i aften?”
Lidt optimistisk, når man betænker, at Gorm alene var repræsenteret med 5 løbere, men formanden gjorde da, hvad hun kunne og viste vejen ved at blive dansk mester i D40, hele 13 minutter foran nr. 2.
Den anden medalje tog Strib i klassen H70, hvor det blev til en bronzemedalje lige godt 2 minutter efter Janne Brundstedt, OK Roskilde på førstepladsen.

Hvem var det så ellers Pernille havde tænkt sig tage medaljer. Hun havde helt sikkert Nina G. Najbjerg i tankerne. Nina har vist rigtig fine takter på det seneste og vandt således fornylig første etape af NJ-2Dages. En helt nødvendig rekvisit ved natløb er en pandelampe. Nu forholder det sig sådan, at Nina har en lysmester, Poul Erik Buch, Batteribilen. Han skal simpelthen alene sørge for at Ninas lampe virker og at batteriet har strøm nok på til at kunne gå banen rundt.
Her bagefter kan man spørge om chefen for Batteribilen, Poul Erik Buch, ikke skulle skifte branche. Halvvejs i løbet var der nemlig ikke mere strøm på Ninas lampe, så hun måtte udgå. Nu er Nina jo ikke den, der lader sig slå ud af småting, men lidt træt af det var hun dog af det, da det er anden gang, det sker ved et DM Nat med samme lysmester.
I klasen H70 deltog også K. K. Terkelsen. Han har før vundet DM, så han var vel en af de fire formanden også havde i tankerne til medalje. KK havde også et pænt løb, ingen store fejl, men formen er under niveau. Han endte på ærefuld 4. plads i den 18 mand store klasse, 53 sekunder efter Strib.
Sidste Gormløber var Jens Christian Pedersen. Han sluttede som nr. 9 i det stærke H18 felt, 15 minutter efter vinderen.