Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Efter weekendens danske sprintmesterskaber omkring DTU i Lyngby kunne OK Gorm rejse hjem med en guldmedalje efter søndagens sprint mixstafet og 3 bronzemedaljer efter lørdagens individuelle sprintmesterskaber.
Guldmedaljen i Mixstafet blev vundet i D/H 70 med Hans Christian Strib på første tur, Asta Terkelsen på 2. tur og K. K. Terkelsen på tredje tur.

Hans Christian Strib lagde godt ud og kunne sende Asta Terkelsen ud som førende på 2. tur med et forspring på 43 sekunder foran den særdeles stærke Roskilde løber Inge Jørgensen. Asta havde et godt løb, selv om hun på turen blev overhalet af Roskildeløberen. Asta kom i mål 19 sekunder efter Inge Jørgensen for at sende gemalen K. K. Terkelsen ud som to’er efter Roskildes sidstetursløber Janne Brunstedt. Han er nok Danmarks bedste H70 løber, så for K. K. Terkelsen gjaldt det om at holde fat i placeringen som nr. to og en sølvmedalje.
Efter et godt løb blev K. K. Terkelsen imidlertid speaket i mål som vinder. Umiddelbart ville han ikke tro på det, da han på banen ikke havde set Janne Brunstedt, OK Roskilde. Han var da også kommet i mål, men til Gorms held var han hoppet over en post og holdet blev disket og dermed var OK Gorm vinder.
OK Gorm havde kun et hold med i søndagens stafetkonkurrencer, hvorimod klubben i lørdagens individuelle konkurrencer var repræsenteret med 7 løbere. Her blev det til bronze i D40 til formanden Pernille Buch, 1.18 min efter vinderen. I D55 havde OK Gorm 2 løbere med, Anette Lund og Bente Ringive og de blev henholdsvis nr. 5 og 9 ud af 17 deltagere. I D75 var klubben repræsenteret ved Asta Terkelsen, der på grund af manglende klip blev diskvalificeret. På herresiden blev Martin Ringive nr. 17 i H55. I H70 havde klubben to løbere med. Poul Erik Buch fik bronze 1.20 efter vinderen og i samme klasse blev Hans Christian Strib nr. 7.
Den sidste medalje tog K. K. Terkelsen i H75 kun 12 sek. fra guldet. Han førte ellers ved tredje sidste post, men på strækket til andensidste post får han en lille fiberskade og farten må sættes ned og måtte være tilfreds med bronzemedaljen.
På trods af adskillige corona-restriktioner med fremvisning af coronapas og sektionsopdelte startgrupper kan arrangørerne se tilbage på et fint DM med gode baner, godt kort og fint vejr.