Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


At det betyder meget, at have både bredde og kvalitet på holdet, blev divisionsmatchen i dag i Palsgård et godt bevis på. OK Gorm stillede et flot hold med 55 deltagere. På forhånd var det svært at stille noget op mod Snab og Kolding og ja egentlig også Odense, som var mange flere deltagere end Gorm. Vi var indstillet på en intern dyst mod Fros/Melfar om at undgå sidstepladsen, som efter sidste match betyder nedrykning til 2. division. Fros/Melfar stillede med et større hold end os og har en del flere ungdomsløbere. Men bredde og kvalitet på banerne endte med at give os sejren med kun 2 point mod dem.
At vi så også endte med at slå Odense med 8 point, det var så fornemt. Flot kæmpet af alle.

   

Som i kan læse, så vandt vi snævert med kun 2 point ift. Fros/Melfar. Derfor er at ALLE vigtige i kampen om pointsene. Lige fra Bodil Mortensen der gennemføre og tjener 1 point til klubben, til Anna der fornemt løber i mål med 4 point i D70, til Bent der får 6 point i H80, hvor Fros/Melfar ikke har nogen deltagere, til Monica der gennemfører D40 banen på 6.3 km 49 sekunder under maks-tiden og får 4 point i kampen mod Fros/Melfar, til pigerne i D21 og drengene i H21, der flot kæmper sig rundt på de lange baner, til KK der fik 2 vigtige point på H-Let, da vi var for mange i H70, til Mads, Karla, Alberte, Mathilde, Karoline og Oscar der havde fart i benene, til jer der blev flyttet til længere baner end normalt og jer der aldrig havde prøvet et rigtigt orienteringsløb før. Ja jeg kunne jo blive ved. Det er så flot og sejt af alle. Og jeg burde egentlig nævne alle, da alle har del i denne flotte præstation.

Og endnu en vigtig ting, alle Gorm løbere der startede, gennemførte deres baner. Ingen fejlklip eller udgående løbere.

Dette resultat giver os selvfølgelig et godt udgangspunkt for at undgå nedrykning. Men nu er både Odense og Fros/Melfar helt sikkert indstillet på, at stille et endnu stærkere hold i den sidste match i efteråret, for at undgå nedrykning.
SET DERFOR ALLEREDE NU STORT X I KALENDEREN SØNDAG DEN 18. SEPTEMBER, HVOR VI SKAL FORSVARE DET FLOTTE RESULTAT, I ÅRETS SIDSTE OG AFGØRENDE MATCH I STENSBÆK. 

Tak for indsatsen.
   
   

Se resultater mm. her: Palsgård

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

WOC 2022  Avis

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond