Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Hvem var med på turen:
Børn:Ida, Anna, Alma, Hans, Esben og Rasmus.
Voksne: Steen, Pernille, Anette og Søren.

Mandag:
Vi mødtes alle sammen ved Super Brugsens parkeringsplads klokken 8:00 “Det var alt alt for tidligt” efter vores mening. Vi startede køreturen godt ud med at grine, larme og spille.
Så kom vi til færgen. Vi fik desværre ingen pladser, så vi fandt nogle forskellige steder på gulvet at side. Den første time gyngede det rigtig meget, men ellers gik sejlturen fint. Der var meget stille fra færgen og til Einarbu fordi at vi var meget trætte. Da vi ankom til Einarbu, det klubhus vi boede i, sagde Anna “Nej hvor ser det bare hyggeligt ud” og det var det i hvert fald også. Værelserne vi boede på var opdelt i pige og drenge værelser, men det var meget fint.

Tirsdag:
Vi stod op og fik gang i pejsen, og fik god morgenmad. Den første tur vi løb var kompastræning med skygge det gik rimeligt godt, men vi blev meget våde. Søren fik brugt alt sit løbetøj tirsdag allerede ved at være skygge og ved at sætte poster ud. Så kom vi tilbage. lagde alt vores våde tøj ind i den varme sauna og så var der ellers frokost. På hele turen skiftes vi til at lave mad til alle måltider. Imellem de to løb vi havde på en dag, havde vi en lang pause til at slappe af og få ny energi “Det var meget rart” synes vi. Ved 3 tiden kørte vi ud til en anden skov og løb. Alma og Ida løb allerede forkert til post 2, så de endte med at skulle på klippeklatring i stedet for orienteringsløb, men ellers gik det fint. Da vi kom hjem fik vi varm kakao og kage. Så var der endelig bare afslapning på programmet.

Onsdag:
Vi startede med at spise morgenmad og så kørte vi ellers ud til den samme skov, som vi havde løbet i om tirsdagen. Vi skulle løbe sammen for at gøre os klar til Blodslitet, som vi skulle løbe om lørdagen. Vi fik en walkie talkie til at fortælle Søren, når vi var ved posterne. Det gik rigtig godt med at finde posterne på banen, men midt ude på banen ser vi lige pludselig Anette, der bare bliver ved med at stirre på os uden at sige noget. Allerede der var det uhyggeligt.
Så gik vi videre og så kom Pernille også lige pludselig “jeg skal bare ud og samle poster” sagde hun, men vi tænkte at hun bare lige pludselig ville stå rundt om et hjørne. Vi blev ved med at finde posterne og meldte det også til Søren gennem walkie talkien. Vi mødte også Anette flere steder ude på ruten, hvor hun igen bare stod og stirrede på os. Da vi så var på vej til nummer ti var vi hele tiden klar til at Anette eller Pernille ville stå rundt om et hjørne, og så kom vi lige pludselig forbi et lille hus mit inde i terrænet. Vi syntes vi så noget der inde, men alligevel ikke. “Hej Anette” sagde Alma fordi at hun jo hele tiden bare havde stået og stirret på os. Men vi gik jo bare forbi huset, men lige pludselig blev der rakt en telefon ud at døren og vi skreg mega høj. Søren kom lige så stille ud af døren og viste os de billeder han havde taget. Vi løb videre og blev færdig med banen efter en god, men meget uhyggelig tur.
Så tog vi ellers hjem og fik frokost og vi fik også løbet andet løb som var et slags stjerneløb.
Vi fik noget god aftensmad og fik så den ide at vi ville løbe/gå natløb og det gjorde vi så, men syntes det var meget mørkt og svært at finde rundt i mørke.

Torsdag:
Vi startede torsdagen ud med at løbe sprint i mysen, som gik fint. Bagefter tog vi i Kiwi og købte slik og popkorn, og så tog vi hjem. Så fik vi frokost og kom ellers ud at løbe en almindelig bane i den skov, hvor vi boede. Da vi kom tilbage havde Steen og Anette været på sygehuset for at få kigget på Steen knæ, som han allerede havde faldet og slået den første dag vi løb. Vi sluttede dagen af med nogle mega lækre vafler.

Fredag:
Vi startede dagen ud med at løbe et løb i Åsermarka. Det gik rigtig godt og vejret var også mega godt forhold til de andre dage, hvor det havde styrt regnet. Så tog vi ellers hjem og fik rigtig god frokost, hvor Pernilles bror Kenneth og niece Othilie kom og besøgte os. Det var rigtigt hyggeligt.
Mens vi gik en tur i skoven tog drengene og Søren ned og badet i en sø, mens Anette var håndklædeholder.
Så fik vi ellers pakket alt vores ting, mens Steen tog afsted til Oslo for at tage flyveren hjem lidt tidligere på grund af hans knæ.

Lørdag:
Vi stod meget tidlig op for at få noget at pakke.
Vi fik spist morgenmad til at vi var helt mætte.
Så tog Hans, Rasmus og Søren afsted til Blodslitet. De skulle nemlig løbe tidligere end os andre. Så gjorde vi ellers rent i Einarbu og så kørte vi ellers også til Blodslitet.
Vi fik heppet på alle der skulle heppes på og så blev det ellers vores tur til at løbe. Det var et mareridt at få vores varme tøj af og vores våde og kolde løbetøj på, men det gik. Vi fik løbet et rigtig godt løb. På 2 timer. Ialt løb vi 8,8 km, men det var bare lidt i forhold til at de andre skulle løbe 10 – 17 km. Da vi nået til sidste post løb Ida hurtigt i mål, mens Anna og Alma lige skulle puste ud ved sidste post. Da vi kom ind sagde Pernille “Ej det er jo en mega svær bane med lange stræk, I havde næsten det samme stræk som mig” og ja vi kunne ikke sige andet end at vi også syntes at den var meget sværere end vi havde troet, men vi klaret den. Så kørte vi til Oslo og fik spist pizza og så kørte vi ellers til færgen.
Vi fik vores kahyt og den var meget hyggelig. Vi fik snakket. Kom i bad, og så var det vist også tid til at komme i seng.

Søndag:
Vi vågnede på færgen og fik god morgenmad.
Så fik vi ellers pakket vores småting ned og kom ned i bilerne. Så var der ellers ikke andet end at køre hjem.

Det har alt i alt været en mega god, og lærerig uge.
Tak for alt Pernille, Steen, Anette og Søren
Og selvfølgelig også tak til Hans, Esben og Rasmus for god ro og orden.

Lavet af Ida, Alma og Anna.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond