Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

101
Vejrudsigten havde ikke lovet, samme gode vejr som til DM sprint i Haderslev Store Bededag, men at vi søndag den 24. april skulle stå op til ca. 3 cm sne overalt og temperatur på  1 grad, havde vi ikke lige regnet med.  Vi skulle køre tidligt (Før 08:00) for at nå til starten på Rømø. Og det blev så i snevejr vi kørte hjemmefra. Dog blev det til solskin jo mere sydpå vi kom. Faktisk så skinnede solen, da vi nåede Rømø og temperaturen nåede op på 8 grader til starten.
I alt 18 løbere stillede op fra Gorm, ud af godt 520 løbere som stod på startlisterne. I teltet inden start blev der diskuteret valg af tøj, da det var svært at vurdere hvor koldt det ville blive at løbe i løbet af dagen.  Det var jo Ultra Lang, så vi forventede alle at skulle være i skoven i laaaang tid.
Terrænnet var med både store åbne klit og vådområder, samt en del nåletræs plantager.  Sagt med andre ord.  Det kunne gå hen at blive svært. Så  der blev givet gode råd i teltet om at løbe sikkert og have kortkontakt, når man lavede sine indløb til posterne.
Jeg skulle løbe en H50 som var sat til 14,4 Km. Min forventning var nok en tid på 2½ time.  Det viste sig at det med ultra lang er meget lange stræk.  Faktisk så var min post 1 godt 3 km fra starten, og uden bom, men med meget stiløb så klipper jeg post 1 efter 26 minutter og en meget høj Puls.  Så er det lige man skal forsøge at tænke lidt positive tanker, når man ved at der stadig er 16 andre poster, inden man kommer i mål. Og når det på kortet var aftegnet som våde områder, så var det sandt.  Der var meget vådt en del steder, og faktisk blev man i instruktionen også gjort opmærksom på at vandstanden i vådområderne var højt.
Men det viste sig at gå godt efter omstændighederne.  Posterne var ikke specielt “gemte” eller svære at løbe ind til. Så det var mere fysikken der skulle stå sin prøve til dette DM.
Samlet set fik Gorm 2 medaljer med hjem.  Josefine fik en Sølv. Kun 4 sekunder fra Guldet.  Asta fik også en sølvmedalje. Tillykke til dem begge.

103
107
Øvrige resultater ses her.

Se billeder her.

Martin Ringive

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond