Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

lunge bjergeAnkomsten til Lunge Bjerge blev et glædeligt gensyn for nogle, mens andre sagde ”nå ja, det var her jeg ikke kunne finde den der post……”. 46 Gormløbere havde skrevet sig op til matchen og havde derfor mulighed for en tur i den dejlige forårsskov. Vejret viste sig heldigvis fra sin pæne side. Lidt køligt i tidligt på dagen, men ellers var det perfekt temperatur til at løbe i og solen varmede periodevis stævnepladsen rigtigt godt op.
Forårsløbene er altid noget specielt, oversigtsforholdene i skoven er rigtigt gode, når løvet ikke er kommet frem, så der er mulighed for at sætte ekstra fart på. Dagens tema var helt sikkert temposkift, højt tempo på strækkene, da der var gode masser af stier, åbne områder og gode opfang. Til gengæld skulle farten de fleste gange helt ned, når posten skulle findes i det meget komplekse kurvebillede. Helt sikkert et teknisk meget krævende terræn, hvor selv meget rutinerede O-løbere havde en svær dag. Fx satte Poul Erik Buch, Claus Lyngby og Nina Germann Najbjerg hver især omkring 3 min til på en enkelt post, så der var helt sikkert udfordringer på banerne! Resultatmæssigt vandt Josefine bane 2, Daniel Holm vandt H12 klassen, Maria Damgård blev nr. 2 i D14 klassen for bare at nævne nogle af de flotteste resultater.
På forhånd vidste vi at det ville blive svært med Divisionsmatchen, med 57 løbere fra Kolding, 59 fra Snab og 73 fra HTF, var vi i klart undertal. Det viste sig også at blive ret klare nederlag til Kolding og Snab, mens HTF kun slog os med 7 point på trods af den talmæssige overlegenhed.
For mit eget vedkommende, er jeg glad for min 12 plads ud af 56 på bane 2. På intet stræk var jeg mere end den 10’ende hurtigste, så det vidner om et gennemløb med jævn hastighed uden de helt store bom. Jeg må bare erkende at timerne i skoven med korttegning giver gevinst en dag som i dag, for det er helt sikkert ikke konditionen, som er i top.
Mvh
Stig Knudsen

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond