Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Gorm og især Gorm-pigerne stod imod, selvom vi var i undertal med kun 45 tilmeldte mod 55-75 hos de øvrige klubber Haderslev, Kolding og Snab Vejle.
I rigtig flot sensommervejr stillede Rønshoved store krav til løbere på alle niveauer – tæthederne vokser til efter en halvvåd dansk sommer, så meget få havde helt perfekte løb. De voksne kan kigge indad, hvorimod nogle af vores børn på let og begynder blev unødigt presset på selvtilliden af nogle svære poster.
Stor ros til de yngste for at komme flot igennem – Bent stoppede sit eget løb og overgik undervejs til skygning, men vigtigt med forsat ros og opbakning til de kommende træninger.

På de pointmæssige vigtigste baner H1 og D1 holder fraflyttede fast i klubben og sikrer reelt set vores mulighed for at løbe i 1. division – stor ros for at tage den lange tur !
Efter en klar sejr over Haderslev i forårets divisionsmatch, blev det rigtig tæt denne gang – vi sluttede med at vinde 107-105 og det blev først afgjort af de sidste to løbere – en HTF-løber uden alle poster og Gorm`s Inger Jensen med et ekstra point. På flere baner skiller 1-2 minutter forskellen mellem en af vore løbere og en HTF-løber, hvilket svarer til at flytte 2 point indbyrdes så ….
Der er ikke langt fra sejr til uafgjort og nederlag, derfor forsat vigtigst at få alle poster godkendt. Vi vinder på, at det kun misser for tre løbere, hvoraf Bent er selvvalgt og de to øvrige mangel på rutine og erfaring.
Kolding og Snab, Vejle er i en klasse for sig, så vi skal matche Haderslev og ved den kommende op- og nedrykningsmatch også Odense og Fåborg.
Så derfor sæt allerede kryds i kalenderen søndag d. 22/10-2017 og tilmeld i god tid på O-service (der er 13 tilmeldte d.d.), så løberne kan fordeles optimalt på banerne.

Der en helt speciel stemning på stævnepladsen ved denne op- og nedrykningsmatch. Et stort hold er afgørende og både store/små og rutinerede/nystartede kan gøre den sidste forskel i et forventelig tæt afgørelse. Det er jo flot, at lille Jelling kan matche de store byer.

Her ser vi nogle af vore nye løbere. De tre piger er Anna, Alma og Maja og på billedet til højre er Rasmus klar til at gå til start sammen med Asta,
Tak for løb – Peter Føns

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond