Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

20160228_131723
Martin blev samlet vinder af  “2 lange dage i vest”. Akkurat som i formel  1 var der champagne til vinderen. Martin pjaskede det dog ikke ud over taberne, men har valgt i stedet at donere det som præmie til næste Voksenlæringstur. Læs Martins beretning:

“Det var en fantastisk flot dag i søndags hvor solen skinnede og det var næsten vindstille. Så det var jo perfekt at bruge sådan en dag på at løbe orienteringsløb ude ved Kærgaard klitplantage.  Løbet var 2. del af Vinterlangdistance kaldet “2 Lange dage i vest”. Første afdeling foregik inde ved Grindsted plantage d. 7. februar og har tidligere været omtalt på hjemmesiden. Det bedste jeg kan sige om mit resultat derinde var at jeg gennemførte.  Anden afdeling foregik så i søndags ved Vesterhavet.  Jeg var igen tilmeldt Bane 2 på 12 km.
Vi blev kørt ud til startstedet i bus og skulle have fælles start sammen med bane 3 på 10 km.  Så det var en forholdsvis stor flok, der blev sendt af sted da starten gik.  Den første del gik fint og det var forholdsvis nemt at følge, da tilsyneladende både bane 2 og 3 havde de samme poster.  Så det er klart, at man ind i mellem blev hjulpet af andre O-løbere foran, som løb efter de samme poster.  Men jeg var også klar over, at jeg skulle passe på, da jeg jo skulle løbe Bane 2, og derfor på et tidspunkt skulle skilles med de øvrige.  Og det skete efter post 18, hvor jeg pludselig så mig selv helt alene i de vestjyske klitter. Så vidste jeg, at de 2 baner nu var forskellige. Men jeg måtte jo blot bruge alt det, jeg havde lært fra voksenlæringsturene, og stole på mig selv, og så prøve at holde et nogenlunde tempo.  Og det lykkedes! Jeg kom i mål og havde gennemført på 2 timer og 20 minutter.  Ikke imponerende, men jeg tænkte jo blot, at jeg var stolt og havde gennemført og vidste også, at jeg denne gang i hvertfald ikke var sidst.
Stor var så overraskelsen, da de pludselig kom hen og spurgte efter mig, da de skulle have præmie overrækkelse på den samlede vinder af de 2 afdelinger.  Mit umiddelbare kommentar var at “det kan da ikke passe”.  Men jo. Jeg havde fået en 3. plads, og da der ikke var så mange, som havde deltaget i begge løb (Og een var inhabil, da han var banelægger), så var jeg den samlede vinder af 12 km distancen.
Så det betaler sig at holde ud, og så samtidig også at være lidt heldig, at ikke alle deltagere kommer til begge løb.
Jeg vælger at donerer præmien til næste voksenlæringstur.  Det var det som har hjulpet mig til at kunne løbe i sådan et terræn.

Martin Ringive

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond