Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Monthly Archives: juli 2018


Godt at være hjemme igen i egen seng efter en uge at have ligget på 1. etage i en køjeseng på Stavnsbo.
Madrassen i egen seng er ikke så lidt bedre, og det er nemmere lige at stikke benene ud og ned på gulvet, i stedet for at skulle op over et bræt og med benene famle sig frem til en stol, der står på gulvet, som mellemstation før man sikkert er på gulvet, når man midt på natten skal en tur forbi toilettet. Men det gik uden uheld.
Stedet, Gorm-holdet havde som base, var en spejderlejr. Der var masser af plads med både sovesal og værelser, så både formand og klubbens ældste ægtepar og de med småfolk kunne få eget værelse.
Huset og tingene fungerede. Jeg er sikker på, Gorm får en positiv anmærkning i gæstebogen af værten efter vort besøg. Der var tydeligt mere rent, da vi rejste derfra end ved vores ankomst!
Maden var fin. De enkelte bilgrupper holdt sig selv ved morgenmad og frokost, hvorimod middagen hver dag blev tilberedt af skiftende madhold. En whiteboardtavle blev anvendt til påmelding til middag. Og her blev også anført pris og hvilket mobilepay nr. der skulle betales til for maden.
Antallet til den daglige middag skiftede meget alt efter om man nu lige var på udflugt, på besøg ved familie eller havde gæster.
Med 5 gæster, som var forbi på tidspunkter, har huset i alt givet ramme for 24 personer i løbet af ugen, inkl. de alleryngste Alberte, Sander og Alice. Sander måtte finde sig i at blive kaldt baby af Alice, hvad han rent faktisk også var, den lille Jens Christian.
Stavnsbo lå lidt ude på landet mellem Farum og Birkerød og alligevel centralt placeret i forhold til de konkurrencer, vi skulle deltage i og i forhold til stævnecenteret i Farum.
Hvis ikke lige man er landmand, så kunne der ikke klages over vejret. Sol, sommer og temperaturer på 23 grader og derover. De har det ligeså tørt på Sjælland som her. De heste og kreaturer vi så, gik på hø eller halm. Græs så vi ikke noget af, og når vi skulle gå og køre gennem skoven ad grusveje kunne man ønske sig støvmasker. Det var der også et par P-vagter, der havde.
Vi havde alle dage flotte og velindrettede stævnepladser. Kort og baner var et VM værdigt og Gormløberne gjorde det bedste de kunne. For KK og Pernille rakte det til deltagelse i alle A-finaler. Formanden var den, der placeringsmæssigt opnåede den højeste placering.
Vil man vide mere om de enkelte dage henvises til Gorms facebookside, som Pernille flittigt opdaterede.
Se flere billeder fra WMOC her.

kk

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

 

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond