Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Lørdag aften blev årets første danske mesterskab, DM Nat, afholdt i Jægersborg Hegn nord for København. Disciplinen natløb er en meget intens konkurrence, hvor det gælder om at være meget præcis med kompasset og vælge sine vejvalg med omhu. Jægersborg Hegn er en meget flad skov med mange stier og den er forholdsvis hurtig. Der var dog områder med langt græs, dybe grøfter og grene i bunden, men alt i alt en rigtig god skov til natløb.

Fra OK Gorm var vi 7 løbere af sted. De gamle drenge i H65 (Flemming, Strib og PE) samt Nina, Esben, Jens Kristian og undertegnede. Vi ankom til en super flot arrangeret hal med storskærme med resultater og speakning. Temperaturen nærmede sig frysepunktet, så dejligt med så gode forhold indenfor. Første start var kl. 20 og de sidste løb i skoven omkring 21.30. Fra hallen kunne man følge mellemtider i skoven og det vidste sig hurtigt, at der var fart på folk i skoven. Sidste del af banen lå i byområde ind mod skolen, hvor sidsteposten lå, så der skulle løbes rigtig stærkt til sidst.

I H65 havde Poul Erik et godt løb. Han endte dog på den noget utaknemmelige 4. plads kun 14 sekunder fra bronzemedaljen. Undervejs på hans løb faldt han i en af de dybe grøfter og satte her en del tid til. Han var heller ikke helt skarp fra starten af banen og bommede post 1 med 1 minut. I samme klasse blev Strib nr. 8 kun godt 3 minutter efter Poul Erik og Flemming blev nr. 18.

I H16 klassen er der meget hård konkurrence. Esben kom igennem de 6.3 km på 57 minutter, hvilket rakte til en 9. plads. Jens Kristian udgik med knæ problemer.


Nina deltog i D21 klassen. Her var Emma Klingenberg (Verdensmester) på forhånd udråbt til kæmpe favorit. Men hun skulle få kamp til stregen. I hallen kunne der følges med og ved de to første radioposter var Nina faktisk foran Emma. På sidste del af banen satte Emma farten op og det blev meget tæt. Det endte med en sejr til Emma, kun 11 sekunder foran Nina. På 3. pladsen endte Lea Reime ca. 7 min efter Nina. En super flot præstation af Nina, der viser at hun er i fantastisk form. Sølvmedaljen var Ninas første DM medalje i seniorklassen.

Undertegnede deltog i D40 klassen og løb et godt løb der rakte til en sølvmedalje godt 3 minutter efter Tenna Nørgaard.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

Sydkredsen

OK Gorm Aktuelt

HUSK:

Resultater – NATCUP Skærbæk Samlet resultat

Divisionsmatch d.14/4-2024 for alle i klubben: Invitation.

Startsteder o-løb

Gødding Skov:

skovlegepladsenNaturstyrelsen

Tykhøjet Krat:

Sydlige P-plads Nordlige P-plads

Jelling:

Klubhus – kør ind i skoven ad Skovgade fra nord, der er skilt på skovvejen

Jelling:

Bredagerskolen – indkørsel fra Bredager

Brandbjerg:

ved Højskolen

Gyttegård:

P i vestlige del

Engelsholm:

P ved slottet

Gadbjerg:

skovlegeplads (Allévej)

Hastrup:

Kjærvej 1,  7323 Give (3 km N for Thyregod)

OK SNAB:

normale startsteder

Tilmelding til o-løb:

O-service

 


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

Middelfart Sparekasse

Jelling Sparekasses Fond