Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

DSC00909

I onsdags løb Jellingløb nr. 34 af stabelen.  856 løbere (inkl. eftertilmelding) var meldt til, og de fordelte sig med 82 på Monument Walk, 160 på 2,7 km, 303 på 5,8 km, 145 på 7,4 km TRAIL og til sidst 166 deltagere på  10,1 km. Stemningen var god og hyggelig, og vejret var lige som det skulle være. For nogen var det måske endda lidt for lunt, så det var godt med væskeposter ude på ruterne.

Alt forløb – så vidt vi ved – helt efter bogen! Vores velforberedte funktionsledere havde styr på tingene, så det er pt. lutter rosende tilbagemeldinger, vi har fået.

I styregruppen var vi nok lidt spændte på vores nye tiltage – trail-ruten på 7,4 km. Også den fik pæne ord med på vejen. “Den var rigtig sjov at løbe”, kom en tilbage og sagde. Andre synes ikke den var så hård som andre trailløb, meeen det var alligevel ikke nødvendigt at “skrue på” sværhedsgraden. Mon ikke vi skal have den med på programmet til næste år også?

Fra styregruppen vil vi gerne sige tak til alle der har hjulpet Jellingløbet på vej – det er en god følelse når klubbens medlemmer løfter i flok! TAK skal I ha’.

 

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

OK Gorm Aktuelt

Vintercup/lørdagsløb
Så er planen for årets lørdagsløb med vintercup klar. Se HER ..

Find OK Gorm på facebook HER
Startsteder o-løb

Tilmelding til o-løb:

O-service


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

DJS

Jelling Sparekasses Fond