Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling


Den spanske tunge med de varslede 17-19 graders varme var desværre ikke nået til Jelling, da fem idrætslærere fra Bredagerskolen og to fra Jelling Friskole i dag torsdag den 30. marts var på orienteringskursus.
Trods den lidt råkolde dag gik lærerne til øvelserne, både rundt om Bredagerskolen og i skoven, med energi og godt humør, så sveden alligevel kom frem.
Anders Bachhausen, DOFs skolekonsulent stod for kurset assisteret af Inger Jensen og Karl Kr. Terkelsen fra OK Gorm.
Der blev trænet retvending af kort både ved hjælp af terrængenstande og kompas. Der blev givet idéer til differentiering og flere øvelser blev afprøvet.

Vi oplevede nogle lærere, der i forvejen havde arbejdet en del med vores idræt – dejligt, men også nogle lærere, som gav udtryk for, at de synes, de havde fået meget med fra dagen, som de kunne bruge i den videre undervisning.
Med sig hjem fik lærerne et nyt lettilgængeligt, modulopbygget undervisningsmateriale som Anders Bachhausen sammen med tidligere juniorlandstræner Jesper Stamp på udviklet.
Spændende at se, hvad de har fået eleverne lært, når OK Gorm afvikler et orienteringsstævne for 6. 7. klasses elever fra Bredsten-Gadbjerg, Bredagerskolen og Friskolen 17. maj i Jelling Skov.

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

OK Gorm Aktuelt

Vintercup/lørdagsløb
Så er planen for årets lørdagsløb med vintercup klar. Se HER ..

Find OK Gorm på facebook HER
Startsteder o-løb

Tilmelding til o-løb:

O-service


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

DJS

Jelling Sparekasses Fond