Orienteringsklubben Gorm Jelling | Skiklubben Gorm Jelling

Familieorientering_4
Ikke færre end 22 fandt i tågen vej til Abrahamsens Gård for at deltage i søndagens tilbud om familieorientering. Det var en meget tilfreds Merete Larsen fra OK Gorm, der til det fine fremmøde havde denne kommentar: -”Dejligt med det store fremmøde, og dejligt at blandt de 22 fremmødte var der fire familier med far, mor og to børn” – og Merete fortsatte: -”vi var lidt betænkelige fra morgenstunden med den tætte tåge og temperaturer omkring frysepunktet, men ifølge deltagerne betyder det mindre, når man er i skoven”.
Selv om nogle af deltagerne kom på afveje eller ikke fandt alle posterne på ruten, var stemningen fin i mål, og der blev sagt: -”Tak for en spændende og sjov oplevelse og frisk luft”.
Med til startafgiften på 10 kr. for børn og 25 kr. for voksne, kunne deltagerne efterfølgende få en let selvbetjeningsfrokost i stuen på Abrahamsens Gård, hvor man kunne vælge mellem varm leverpostej, æg, torskerogn, ost og diverse tilbehør samt postevand og saftevand ad libitum.
Næste søndag er der igen familieorientering med udgangspunkt fra Abrahamsens Gård efter samme recept, men med nye baner, så de der var i skoven denne søndag vil få en ny oplevelse næste søndag.

Se flere billeder her

Find vej i...Find vej i Danmark 

Et tilbud om en lidt anderledes tur i skoven

Orientering i skolen
Inspiration til orienterings-aktiviteter i idrætsundervisningen

Jelling Løbet

OK Gorm Aktuelt

Vintercup/lørdagsløb
Så er planen for årets lørdagsløb med vintercup klar. Se HER ..

Find OK Gorm på facebook HER
Startsteder o-løb

Tilmelding til o-løb:

O-service


SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Elite Vejle

Jelling musikfestival

DJS

Jelling Sparekasses Fond